CF Suggestions & Questions All site related suggestions, questions, and problems should be discussed here. (This sub-forum is not for Cherokee-related questions - those go above!).

Internet brands automotive

Old 12-28-2013, 09:45 AM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 113
Model: Cherokee
Default Internet brands automotive

I don't know what it is, but with the forums I visit that are hosted on the internet brands automotive platform, there are issues. They are random as well.

Visiting the sites are slow at times. Often need to stop and refresh the address to load.

Clicking links on the forum threads will result in code being displayed. I will need to hit back and click the link again.

Clicking the user CP will result in a download to start, "usercp.php".

Clicking forum threads may result in a download starting.

Again, these issues are only on those that are hosted with internet brands automotive.
scobar is offline  
Old 12-28-2013, 09:49 AM
  #2  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 113
Model: Cherokee
Default



In this pic you can see the code. I hit F5 and page loads as normal and displays the topic. Do note lower left corner, aborted download for usercp.php.
scobar is offline  
Old 12-28-2013, 10:21 AM
  #3  
Seasoned Member
 
Nick-B's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Key Peninsula, WA
Posts: 309
Year: 1997
Model: Grand Cherokee
Engine: 4.0
Default

No problems here, either on a couple of Windows computers and my Android tablet.
Maybe you could try a different browser.
Nick-B is offline  
Old 12-28-2013, 11:20 AM
  #4  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 113
Model: Cherokee
Default

I experience these issues on both laptop and desktop, as well as on terminal server.


Originally Posted by Nick-B View Post
No problems here, either on a couple of Windows computers and my Android tablet.
Maybe you could try a different browser.
There is only chrome. No other browsers exist.
scobar is offline  
Old 12-28-2013, 11:53 AM
  #5  
CF Veteran
 
PocketsEmpty's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: York, PA
Posts: 4,169
Year: 1998
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

I considered posting about this a while ago. It seems to happen only in Google Chrome, and yes, it's very annoying. I think the site overall is long due for an upgrade, however I did notice they recently updated the mobile version of the site and it is great! 50 times better than the old one and way better than any of the apps.
PocketsEmpty is offline  
Old 12-28-2013, 02:12 PM
  #6  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 113
Model: Cherokee
Default

I've also noticed slow to post replies or PMs as well. I am a member over at f150forum as well so...its both places.
scobar is offline  
Old 12-28-2013, 03:21 PM
  #7  
CF Veteran
 
PocketsEmpty's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: York, PA
Posts: 4,169
Year: 1998
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Originally Posted by scobar View Post
I've also noticed slow to post replies or PMs as well. I am a member over at f150forum as well so...its both places.
Sometimes it will hang in an infinite loafing state, or show a getWidgets code snip. The post will go through, but you won't know until you refresh or open a new session. Sometimes double posts can happen from this glitch.
PocketsEmpty is offline  
Old 12-28-2013, 03:44 PM
  #8  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 113
Model: Cherokee
Default

Originally Posted by PocketsEmpty View Post
Sometimes it will hang in an infinite loafing state, or show a getWidgets code snip. The post will go through, but you won't know until you refresh or open a new session. Sometimes double posts can happen from this glitch.
Yes, same here.
scobar is offline  
Old 12-28-2013, 08:20 PM
  #9  
CF Veteran
 
Tony_SS's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Washington, MO
Posts: 1,056
Year: 2000
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Is this site owned by Internet brands? I didn't think it was..
Tony_SS is offline  
Old 12-28-2013, 09:17 PM
  #10  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 113
Model: Cherokee
Default

Yes, scroll straight to bottom, or even click the advertise link.
scobar is offline  
Old 12-29-2013, 10:50 AM
  #11  
CF Veteran
 
tssguy123's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canton, GA
Posts: 2,314
Year: 1996
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Originally Posted by PocketsEmpty View Post
I considered posting about this a while ago. It seems to happen only in Google Chrome, and yes, it's very annoying. I think the site overall is long due for an upgrade, however I did notice they recently updated the mobile version of the site and it is great! 50 times better than the old one and way better than any of the apps.
Weird as hell; I only ever visit the site on Chrome. What version are you guys running?

I do notice that when the mail gets sent out (around 4am eastern time) I'll get VERY slow loads or DB errors. It's funny to me that they send out all of the subscription emails at one time.
tssguy123 is offline  
Old 12-29-2013, 01:22 PM
  #12  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 113
Model: Cherokee
Default

Version 31.0.1650.63 m. Auto updates.
scobar is offline  
Old 12-30-2013, 09:48 AM
  #13  
Junior Member
 
Lowrange2's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: +34 25' 35.67", -81 21' 12.04"
Posts: 15,016
Year: 1993
Engine: 4.0
Default

Interesting. I use Chrome on 4 different machines and never once had an issue with any IB sites loading. Ever.
Lowrange2 is offline  
Old 12-30-2013, 09:49 AM
  #14  
CF Veteran
 
PocketsEmpty's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: York, PA
Posts: 4,169
Year: 1998
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Originally Posted by scobar View Post
Version 31.0.1650.63 m. Auto updates.
Same here. Still have these issues
PocketsEmpty is offline  
Old 12-30-2013, 09:59 AM
  #15  
CF Veteran
 
tssguy123's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canton, GA
Posts: 2,314
Year: 1996
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Originally Posted by PocketsEmpty View Post
Same here. Still have these issues
Weird. Yeah, I use the site on multiple operating systems and browsers and have never had an issue with it.
tssguy123 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Internet brands automotive


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: