Trouble posting and editing - Again - Jeep Cherokee Forum
Jeep Cherokee Forum


CF Suggestions & Questions All site related suggestions, questions, and problems should be discussed here. (This sub-forum is not for Cherokee-related questions - those go above!).

Trouble posting and editing - Again

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-16-2017, 10:05 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: PA
Posts: 889

View fb97xj1's Photo Album My Photos
Year: 1997
Model: Cherokee
Engine: 4.0L
Default Trouble posting and editing - Again

Starting today i am having issues posting and editing no matter what portion of the site i am on. I was unable to post ANYTHING, ANYWHERE. I kept getting an error telling me my message was too short, even tho my post was atleast 50 words. The font reverted to what i believe was Cambria, which never happened before. I dont know what it usually is, but it wasnt Cambria. Also, NONE of the editing tools were working. Click on them and nothing happens. I was using the same WYSIWYG editing format i have used since joining.

I found that by switching to the basic text format (which i am using as i type this), i was able to post. But i lose the smilies and other editing tools in doing so. Not cool. Another observation is that the font is no longer Cambria. It is using whatever the site default is. What that font is, i dont know as it is not highlightd in the font dropdown list. Parts of the website work, and some do not, by changing the format in the UserCP. That to me would suugest a website issue, yes? I am a member of a Mustang forum and that site works 100%. No issues at all posting. All editing tools, etc function 100%. That website is powered by Vbulletin.

Seeing as this website has issues using Windows 7 and IE11, but the Mustang site is working perfect using the same, it would seem that something doesnt like Cherokeeforum, or Internetbrands. I am not part of any other Internetbrands powered websites to check.

And what is this websites email address, for issues such as this in case i lose all posting functionality? I seem to have lost the address. Thanks.

Edit- Cherokeeforum.com has been added to the Compatibilty View Settings for quite some time. I just took it off to see what happened and the same issues persist, so i added it back to the list. So far, switching from the WYSIWYG format to the basic text format is the ONLY way i have been able to post anything. Still digging on my end, but have not found anything amiss. I have every setting written down should something go wrong, and so far, everything is as it has always been.

Last edited by fb97xj1; 04-16-2017 at 10:14 PM.
fb97xj1 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: