CF Suggestions & Questions All site related suggestions, questions, and problems should be discussed here. (This sub-forum is not for Cherokee-related questions - those go above!).

cf mobile app

Old 01-06-2013, 09:56 AM
  #1  
CF Veteran
Thread Starter
 
xjheep92's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: mass
Posts: 1,021
Year: 1992
Model: Cherokee
Engine: 4.0 high output
Default cf mobile app

whats going on with the mobile app? i havent been able to use cherokee forum on my phone for the past week! is there an update/fix planned? reading the comments on the android market it would seem everyone is having the same problem. it really sucks
xjheep92 is offline  
Old 01-06-2013, 10:01 AM
  #2  
CF Veteran
 
xj_maniac_newb's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Summerville, Ga
Posts: 6,322
Year: 1995
Model: Cherokee
Engine: 2.5 4 cyl.
Default

Mines working fine. Have you tried uninstalling/reinstalling?
xj_maniac_newb is offline  
Old 01-06-2013, 11:28 AM
  #3  
CF Veteran
Thread Starter
 
xjheep92's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: mass
Posts: 1,021
Year: 1992
Model: Cherokee
Engine: 4.0 high output
Default

yea i did like 4 times just did it again and still no dice
xjheep92 is offline  
Old 01-06-2013, 11:29 AM
  #4  
CF Veteran
Thread Starter
 
xjheep92's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: mass
Posts: 1,021
Year: 1992
Model: Cherokee
Engine: 4.0 high output
Default

it just says conecting to remote site and never loads
xjheep92 is offline  
Old 01-06-2013, 11:39 AM
  #5  
CF Veteran
 
xj_maniac_newb's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Summerville, Ga
Posts: 6,322
Year: 1995
Model: Cherokee
Engine: 2.5 4 cyl.
Default

Sounds like you've got an internet connection problem.. Are you connected to wifi or what?
xj_maniac_newb is offline  
Old 01-06-2013, 07:25 PM
  #6  
CF Veteran
Thread Starter
 
xjheep92's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: mass
Posts: 1,021
Year: 1992
Model: Cherokee
Engine: 4.0 high output
Default

nope just off 4g tmobile conection on mytouch4g no problem with any other apps or sites
xjheep92 is offline  
Old 01-06-2013, 07:26 PM
  #7  
CF Veteran
Thread Starter
 
xjheep92's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: mass
Posts: 1,021
Year: 1992
Model: Cherokee
Engine: 4.0 high output
Default

the other thing that is wierd is if i try and load the full site through the browser it wont work either...

http error : 504

RequestURI=https://www.cherokeeforum.com/

Last edited by xjheep92; 01-06-2013 at 07:32 PM.
xjheep92 is offline  
Old 01-06-2013, 07:29 PM
  #8  
CF Veteran
 
xj_maniac_newb's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Summerville, Ga
Posts: 6,322
Year: 1995
Model: Cherokee
Engine: 2.5 4 cyl.
Default

That's weird. Check and make sure you have accept all cookies and everything on. Have you tried turning your phone on and off?
xj_maniac_newb is offline  
Old 01-06-2013, 08:03 PM
  #9  
CF Veteran
Thread Starter
 
xjheep92's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: mass
Posts: 1,021
Year: 1992
Model: Cherokee
Engine: 4.0 high output
Default

I just got it working finally, had to do all kinds of nonsense pull the battery restart the phone disable background data all sorts of ridiculousness but it's working. Guess It was my phone..... Don't know what happened to make it stop working
xjheep92 is offline  
Old 02-07-2013, 09:04 AM
  #10  
Junior Member
 
williepete's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: West Columbia, SC
Posts: 100
Default

hey im haveing trouble its not letting me log in it keeps saying the user name and password is wrong
williepete is offline  
Old 02-07-2013, 09:14 AM
  #11  
CF Veteran
 
xj_maniac_newb's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Summerville, Ga
Posts: 6,322
Year: 1995
Model: Cherokee
Engine: 2.5 4 cyl.
Default

Sounds like you've forgot your password/username.
xj_maniac_newb is offline  
Old 02-07-2013, 09:16 AM
  #12  
Member
 
FrankDaTank182's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Gray, Louisiana
Posts: 163
Year: 1992
Model: Cherokee
Engine: 4.0L Stock Straight 6
Default

i deleted and re-downled the app and it works fine
FrankDaTank182 is offline  
Old 02-07-2013, 11:50 AM
  #13  
Junior Member
 
williepete's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: West Columbia, SC
Posts: 100
Default

Originally Posted by xj_maniac_newb View Post
Sounds like you've forgot your password/username.
no because i doble checked it on here logged out then back in and its fine
williepete is offline  
Old 02-07-2013, 11:52 AM
  #14  
Junior Member
 
williepete's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: West Columbia, SC
Posts: 100
Default

Now it just worked idk
williepete is offline  
Old 02-09-2013, 08:16 AM
  #15  
Junior Member
 
Lowrange2's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: +34 25' 35.67", -81 21' 12.04"
Posts: 15,016
Year: 1993
Engine: 4.0
Default

I blame it on fat fingers.
Lowrange2 is online now  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ROCKRIDGE 4WD
Vendor Showcase
2
09-23-2015 07:02 PM
Fiskdog
Stock XJ Cherokee Tech. All XJ Non-modified/stock questions go here
1
09-20-2015 12:26 PM
Fred/N0AZZ
Cherokee Chat
1
09-14-2015 08:19 AM
SATURN5
Fabrication & builders section.
7
09-11-2015 08:49 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: cf mobile app


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: