Announcements Title says it all for this one.

YouTube Videos on CherokeeForum.com

Old 09-15-2008, 11:10 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: Austin
Posts: 549
Default YouTube Videos on CherokeeForum.com

You can now post YouTube.com videos on CherokeeForum.com.
There is so much good stuff on YouTube I thought it only made sense to provide a way to share what we find on the site. I hope you guys enjoy it.

How To:
Just above the text box where you type your message you will now see a button that looks like this: . Click it and you will get a set of tags to use to post your video in. Now copy URL of the video (NOT the embed) and paste it in between the tags and finish your post. The video should show up in line. Please note that the button does not show up on the quick reply box.

Let me know if you have any problems using this feature and I'll do what I can to help.
Please keep all the videos CLEAN!

Thanks!


Oh... and here is a quick example.

http://www.youtube.com/watch?v=http:...?v=ZFFFbke8bYM
Nathan is offline  
Old 09-15-2008, 11:38 PM
  #2  
CF Veteran
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13,952
Model: Cherokee
Default

How about us Google Video users?
SeriousOffroad is offline  
Old 09-15-2008, 11:41 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: Austin
Posts: 549
Default

Originally Posted by FrankZ View Post
How about us Google Video users?
Is that even still around? I thought they folded that into youtube.
Nathan is offline  
Old 09-15-2008, 11:45 PM
  #4  
CF Veteran
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13,952
Model: Cherokee
Default

Still going strong and you post mega-huge videos too.

http://video.google.com/videoplay?do...08180169&hl=en
SeriousOffroad is offline  
Old 09-15-2008, 11:49 PM
  #5  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: Austin
Posts: 549
Default

OK, I added Google Videos as well. Just press the button


[gvideo]http://video.google.com/videoplay?docid=568851035408180169&hl=en[/gvideo]
Nathan is offline  
Old 09-15-2008, 11:50 PM
  #6  
CF Veteran
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13,952
Model: Cherokee
Default

Thank you sir!!
SeriousOffroad is offline  
Old 09-16-2008, 06:48 AM
  #7  
Seasoned Member
 
Mykal's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Morgantown, WV
Posts: 274
Year: 1995
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Firefox says
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.
in the video box.
Mykal is offline  
Old 09-16-2008, 07:09 AM
  #8  
::CF Administrator::
 
okcjeeper's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Okc area
Posts: 10,039
Year: 1991
Model: Cherokee
Engine: 4.0 I6
Default

I use firefox and it works perfectly for me..So I would say either need flash or a setting in firefox.
okcjeeper is offline  
Old 09-16-2008, 07:33 AM
  #9  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: Austin
Posts: 549
Default

Originally Posted by Mykal View Post
Firefox says

in the video box.
Sometimes it says that on the preview but when you actually post it it works fine. Feel free to test it out in this thread and see if it works. BTW, I'm using Firefox too.
Nathan is offline  
Old 09-16-2008, 08:49 AM
  #10  
Senior Member
 
Jonf's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 544
Default

Thanks Nathan!
Jonf is offline  
Old 09-16-2008, 09:04 AM
  #11  
Seasoned Member
 
Mykal's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Morgantown, WV
Posts: 274
Year: 1995
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Mykal is offline  
Old 09-16-2008, 09:06 AM
  #12  
Seasoned Member
 
Mykal's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Morgantown, WV
Posts: 274
Year: 1995
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

I installed Flash and tried it. Same thing.

Ill check all my settings.
Mykal is offline  
Old 09-16-2008, 10:22 AM
  #13  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Location: Austin
Posts: 549
Default

I can see the video you posted just fine?
Nathan is offline  
Old 09-16-2008, 12:03 PM
  #14  
Renix Super Guru
 
BlueXJ's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: In yourz postez fissin jurr spelinzs
Posts: 24,653
Year: 1990XJ/1989MJ
Model: Comanche
Engine: 4.0L Renix
Default

Mykal your short YT video plays just fine for me and I have old IE and no problems.
BlueXJ is offline  
Old 09-16-2008, 12:34 PM
  #15  
::CF Administrator::
 
okcjeeper's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Okc area
Posts: 10,039
Year: 1991
Model: Cherokee
Engine: 4.0 I6
Default

Originally Posted by Mykal View Post
I installed Flash and tried it. Same thing.

Ill check all my settings.
Did you close and reopen firefox after installing flash? Also may require a reboot..one of the many idiosyncrasies of winders..
okcjeeper is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: YouTube Videos on CherokeeForum.com


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.