New posts in threads not showing up? - Jeep Cherokee Forum
Jeep Cherokee Forum


CF Suggestions & Questions All site related suggestions, questions, and problems should be discussed here. (This sub-forum is not for Cherokee-related questions - those go above!).

New posts in threads not showing up?

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-28-2016, 03:26 PM   #1
CF Veteran
Thread Starter
 
Martlor13's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Northern New Mexico
Posts: 2,255

View Martlor13's Photo Album My Photos
Year: 1999
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default New posts in threads not showing up?

I was just wondering if anyone else is having this problem. Threads are showing new posts but when you go to the thread, they don't show up until another post is posted in the thread. Itv only happens sometimes. Not on every thread bit it's annoying haha.
Martlor13 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2016, 03:32 PM   #2
Caracticus Potts The Mod
 
Willys55's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Hainsville, NJ
Posts: 5,073

View Willys55's Photo Album My Photos
Model: Grand Cherokee
Default

Hmmm, my be an app thing.
Willys55 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2016, 04:41 PM   #3
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 31,697

View Outlaw Star's Photo Album My Photos
Year: 1987
Model: Comanche
Engine: 2.9L Stroker
Default

Yes it is, unfortunately it's a glitch in the new updates.
Outlaw Star is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2016, 05:11 PM   #4
::CF Moderator::
 
cruiser54's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Prescott, Az
Posts: 34,636

View cruiser54's Photo Album My Photos
Year: 1990
Model: Comanche
Engine: 4.0
Default

Ain't on the app and that **** keeps happening to me.
cruiser54 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2016, 05:20 PM   #5
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 31,697

View Outlaw Star's Photo Album My Photos
Year: 1987
Model: Comanche
Engine: 2.9L Stroker
Default

Quote:
Originally Posted by cruiser54 View Post
Ain't on the app and that **** keeps happening to me.
I've only been back on desktop for two nights now so I can't vouch for it.
Outlaw Star is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2016, 09:05 PM   #6
CF Veteran
Thread Starter
 
Martlor13's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Northern New Mexico
Posts: 2,255

View Martlor13's Photo Album My Photos
Year: 1999
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Quote:
Originally Posted by Willys55 View Post
Hmmm, my be an app thing.
Not on the app. I use mobile. But I've been seeing in a few threads now that people are just posting things just to be able to see the new posts.

Outlaw, is it being worked on or is it something we just have to live with?
Martlor13 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2016, 09:07 PM   #7
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 31,697

View Outlaw Star's Photo Album My Photos
Year: 1987
Model: Comanche
Engine: 2.9L Stroker
Default

Quote:
Originally Posted by Martlor13 View Post
Not on the app. I use mobile. But I've been seeing in a few threads now that people are just posting things just to be able to see the new posts.

Outlaw, is it being worked on or is it something we just have to live with?
I messaged IB but haven't heard back yet. I'm getting a few glitches on both mobile and desktop. I hate the mobile browser because of constant pop up ads.
Outlaw Star is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2016, 09:13 PM   #8
CF Veteran
Thread Starter
 
Martlor13's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Northern New Mexico
Posts: 2,255

View Martlor13's Photo Album My Photos
Year: 1999
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Quote:
Originally Posted by Outlaw Star View Post
I messaged IB but haven't heard back yet. I'm getting a few glitches on both mobile and desktop. I hate the mobile browser because of constant pop up ads.
hmmmm. I don't get the pop up ads? I get the banner ads up top of the screen and below. If I got pop up ads I woukd abandon ship hahah. Well I could just choose the "view desktop version" but still haha. Hopefully they fix the ghost posts because it is annoying.
Martlor13 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2016, 07:25 PM   #9
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 31,697

View Outlaw Star's Photo Album My Photos
Year: 1987
Model: Comanche
Engine: 2.9L Stroker
Default

Well, my Garage Talk App for Android just now updated. Let's see what "bug fixes" it just gave us.
Outlaw Star is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2017, 06:42 PM   #10
CF Veteran
Thread Starter
 
Martlor13's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Northern New Mexico
Posts: 2,255

View Martlor13's Photo Album My Photos
Year: 1999
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

I've noticed that hidden posts are related to certain members for me. Anytime I see a thread with a new post, and that new post is from salad or kyle99xj, that's when the problem occurs for me haha. Of course I could be wrong just something I noticed. These are the only 2 members that I have noticed because of frequency, that as the last posters of a thread, I can never see their posts until someone else posts
Martlor13 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 07:44 PM   #11
Seasoned Member
 
Constantine's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: North Louisiana
Posts: 373

View Constantine's Photo Album My Photos
Year: 1994
Model: Cherokee
Engine: 4.0 HO
Default

I've been noticing that when Kyle96xj and 4bangerdanger post, I can only see their responses in my email.
It's occasional with others but every single time with them, weird.
Constantine is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 07:54 PM   #12
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 31,697

View Outlaw Star's Photo Album My Photos
Year: 1987
Model: Comanche
Engine: 2.9L Stroker
Default

Even us staff are having problems. Still, no support..
Outlaw Star is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2017, 06:46 PM   #13
CF Veteran
Thread Starter
 
Martlor13's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Northern New Mexico
Posts: 2,255

View Martlor13's Photo Album My Photos
Year: 1999
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default

Was this issue ever going to be fixed? Haha.
Martlor13 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2017, 11:54 AM   #14
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Colorado
Posts: 178

View EatonXJ's Photo Album My Photos
Model: Cherokee
Default

It's still doing it.
EatonXJ is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2017, 12:12 PM   #15
☠Regional Moderator☠
 
Dumajones's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Alaska
Posts: 4,360

View Dumajones's Photo Album My Photos
Year: 2000 sport
Model: Cherokee
Engine: New 4.0l from s&j engines
Default

Yep for PC also.... I guess staff is working on it...


.
.
.




LOL...
Dumajones is offline   Reply With Quote
 
 
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:35 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: