CF Suggestions & Questions All site related suggestions, questions, and problems should be discussed here. (This sub-forum is not for Cherokee-related questions - those go above!).

Cannot edit or post links

Old 02-18-2017, 01:33 PM
  #1  
CF Veteran
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: PA
Posts: 1,905
Year: 1997
Model: Cherokee
Engine: 4.0L
Default Cannot edit or post links

I have been unable to use any of the editing features in the Reply to Thread box, or the Post New Thread box during my last couple visits. None of the icons work (they are non clickable) and i have no idea where to start looking to test my end of things. I also noticed that i am not being redirected automatically into the site during sign in and must click the link to redirect me, which is it not a big deal for me, but for all i know, is a very important detail for you. I am using Win7 with IE11. Thanks.
fb97xj1 is offline  
Old 02-18-2017, 02:01 PM
  #2  
Moderator CF K9-unit
 
Dumajones's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Alaska
Posts: 5,840
Year: 2000 sport
Model: Cherokee (XJ)
Engine: New 4.0l from s&j engines
Default

Originally Posted by fb97xj1 View Post
I have been unable to use any of the editing features in the Reply to Thread box, or the Post New Thread box during my last couple visits. None of the icons work (they are non clickable) and i have no idea where to start looking to test my end of things. I also noticed that i am not being redirected automatically into the site during sign in and must click the link to redirect me, which is it not a big deal for me, but for all i know, is a very important detail for you. I am using Win7 with IE11. Thanks.
Im guessing you are on PC? Have you tried logging in with a different browser? Try Firefox as your browser and see if that helps..
Dumajones is offline  
Old 02-21-2017, 01:05 PM
  #3  
CF Veteran
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: PA
Posts: 1,905
Year: 1997
Model: Cherokee
Engine: 4.0L
Default

Yes, pc. Tried Chrome (im on IE right now) and it appears to be working, but thats not a fix for IE11, its a workaround. I want to use IE11, not a workaround. There are no issues using IE elsewhere. Just here. So, does IE not like CF, or does CF not like IE? And why just me? I have gone thru security settings, etc. and nothing has changed. I kept them the same as my old windows installation (everything was written down), and CF worked perfect then. I dont understand.Another issue are paragraphs. When i post, multiple paragraphs post as one large paragraph. This is with IE11. I have not tried Chrome yet for this.

Last edited by fb97xj1; 02-21-2017 at 01:09 PM.
fb97xj1 is offline  
Old 02-21-2017, 01:11 PM
  #4  
CF Veteran
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: PA
Posts: 1,905
Year: 1997
Model: Cherokee
Engine: 4.0L
Default

This is with Chrome.

One paragraph.

Two paragraph.

edit -Chrome separated that into two paragraphs. Sentences, whatever. They posted as intended. IE11 would post that as One paragraph.Two paragraph. No separation.
fb97xj1 is offline  
Old 02-21-2017, 02:29 PM
  #5  
Moderator CF K9-unit
 
Dumajones's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Alaska
Posts: 5,840
Year: 2000 sport
Model: Cherokee (XJ)
Engine: New 4.0l from s&j engines
Default

this is a test with IE11..hmmm wonder whats going on.


I bet something with IE... hmmm not sure/

blah blah...sd;hgk;ldfjghldf;kkkghlkbmsldfkvgjlak wepotkg
sd lkjghvlhdslkfvgj


I will try IE11 now and see ok lets post..



Hmmmm... Works for me...

Last edited by Dumajones; 02-21-2017 at 02:34 PM.
Dumajones is offline  
Old 02-21-2017, 02:34 PM
  #6  
Moderator CF K9-unit
 
Dumajones's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Alaska
Posts: 5,840
Year: 2000 sport
Model: Cherokee (XJ)
Engine: New 4.0l from s&j engines
Default

Now fire fox.

blah blah blah,,


wleiuasdfughoe;risvityjhso;tijhyp;oitjhypodibyh
sdk;jg;asodfgld;vgov;ifgjvzd;lgjf

sleiufgiaeruvtho;asdfgvzdkj


Dont know what to tell ya..all works fine on my end..

Last edited by Dumajones; 02-21-2017 at 02:37 PM.
Dumajones is offline  
Old 02-21-2017, 10:32 PM
  #7  
CF Veteran
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: PA
Posts: 1,905
Year: 1997
Model: Cherokee
Engine: 4.0L
Default

Weird. I just added Cherokeeforum.com into Compatibilty View and now the upper row of editing tools have names when hovering over them, but the lower row does not. And clicking the [More] link below the smilies takes me to the top of the page. So i removed CF from Compatibility View and now the lower row of editing tools have names, but the upper row does not. And clicking [More] does nothing.

This may not have anything to do with the issues i am having on CF, but i do recall messing with the Tracking Protection a couple years ago for another website. I cant remember the who or why, but it did fix a few things. If only i could remember what. The entries all pertained to Google. Are there any entries that must be allowed for this website to work properly? For example, under Content Provider there is an entry for googleapis.com, followed by iquery.min.js under Content. That sort of thing.

Last edited by fb97xj1; 02-21-2017 at 10:39 PM.
fb97xj1 is offline  
Old 02-21-2017, 10:41 PM
  #8  
CF Veteran
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: PA
Posts: 1,905
Year: 1997
Model: Cherokee
Engine: 4.0L
Default

Found another issue. I am on Chrome right now. Smilies do not work.
fb97xj1 is offline  
Old 02-22-2017, 01:38 AM
  #9  
CF Veteran
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: PA
Posts: 1,905
Year: 1997
Model: Cherokee
Engine: 4.0L
Default

I think i fixed it. Everything is clickable once again, and i am automatically redirected into the wite after signing in. BUT everything is slow. All i did was go back thru Internet Properties and found a couple items mischecked that i overlooked. Active X stuff mostly.

So far, so good. Paragraphs are working, too.

Last edited by fb97xj1; 02-22-2017 at 01:45 AM.
fb97xj1 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: