CF Suggestions & Questions All site related suggestions, questions, and problems should be discussed here. (This sub-forum is not for Cherokee-related questions - those go above!).

Ask the Mods.

Old 08-05-2015, 08:32 AM
  #1  
CF Veteran
Thread Starter
 
Bugout4x4's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Arizona
Posts: 4,475
Year: 97
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default Ask the Mods.

I tried to get my post to bulk auto parse and embed these photo URLs from my pictures here and it didn't work? I checked the right boxes. Do I have to attach them one by one in backwards order to get them sequenced In the order that they are now?


https://www.cherokeeforum.com/f13/bugging-out-212596/#post3121896


A little direction on this would be greatly appreciated!
Bugout4x4 is offline  
Old 08-05-2015, 12:23 PM
  #2  
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 33,630
Year: 1987
Engine: 2.9L Stroker
Default Moderator in the House?

Bugout, I clicked the links for each description and they went to whatever photo you described. IE: Gaurd/snake, sign/4wd only. So I'd say it worked unless you were trying to post the actual pics instead of links.
Outlaw Star is offline  
Old 08-05-2015, 12:55 PM
  #3  
CF Veteran
Thread Starter
 
Bugout4x4's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Arizona
Posts: 4,475
Year: 97
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default Thanks Outlaw!

Originally Posted by Outlaw Star View Post
Bugout, I clicked the links for each description and they went to whatever photo you described. IE: Gaurd/snake, sign/4wd only. So I'd say it worked unless you were trying to post the actual pics instead of links.

What I tried to do was bulk embed them from my album here on CF using the "Media link embed" parser option. I tried this because when I attached them individually it loaded them ascending rather than descending to load towards the bottom. Was this on my end? is there a setting to make them load in order descending rather than ascending? Maybe it doesn't recognize image files as "linked media" URLs for embed?


At any rate I am on slow dialup and was hoping it would parse embed the image links all from my album at one time, rather than needing to attach them one at a time. I'm sure I am doing it wrong because I'm thinking it should have worked right? or is there a known issue with this?


Very much appreciate your time to reply Sir, What do you think?
Bugout4x4 is offline  
Old 08-05-2015, 01:07 PM
  #4  
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 33,630
Year: 1987
Engine: 2.9L Stroker
Default Moderator in the House?

The ascending/descending order is a glitch we're currently trying to sort out right now. The trick to get around that for now is to post from last pic to first.
Outlaw Star is offline  
Old 08-05-2015, 01:42 PM
  #5  
CF Veteran
Thread Starter
 
Bugout4x4's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Arizona
Posts: 4,475
Year: 97
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default Good deal!

Originally Posted by Outlaw Star View Post
The ascending/descending order is a glitch we're currently trying to sort out right now. The trick to get around that for now is to post from last pic to first.

I understand, I can deal with that if my dyslexia doesn't mess me up I really appreciate the heads up!


Thank You!
Bugout4x4 is offline  
Old 08-06-2015, 08:01 AM
  #6  
CF Veteran
Thread Starter
 
Bugout4x4's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Arizona
Posts: 4,475
Year: 97
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default Image order test



Bugout4x4 is offline  
Old 08-06-2015, 08:42 AM
  #7  
CF Veteran
Thread Starter
 
Bugout4x4's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Arizona
Posts: 4,475
Year: 97
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default Hope you don't mind...

I hope you don't mind, I am researching the source code to see if there is a fix for this issue. It looks like the attachment order is stuck on being controlled by this scripts global default "Oldest First" parameters. Maybe I can dig up something you can reference to that might help out with this issue. I'm sure someone else has also dealt with the same problem using this scripts default global settings
Bugout4x4 is offline  
Old 08-12-2015, 03:22 PM
  #8  
CF Veteran
 
madmanmarty's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: PA
Posts: 1,052
Year: 1994
Model: Cherokee
Engine: 4.0 HO
Default

Moderator,I have been trying to fix my avatar with no result.
I am uploading my pic from my iPad,all works fine in albums,but inverts photo for my avatar.
Can you help? Thank you.
madmanmarty is offline  
Old 08-12-2015, 04:24 PM
  #9  
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 33,630
Year: 1987
Engine: 2.9L Stroker
Default Moderator in the House?

Originally Posted by madmanmarty View Post
Moderator,I have been trying to fix my avatar with no result.
I am uploading my pic from my iPad,all works fine in albums,but inverts photo for my avatar.
Can you help? Thank you.
Ok, I took your old avatar down. Try reloading one but make sure your screen is orientated right before posting. Let me know if that doesn't work.
Outlaw Star is offline  
Old 08-18-2015, 10:41 PM
  #10  
CF Veteran
 
madmanmarty's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: PA
Posts: 1,052
Year: 1994
Model: Cherokee
Engine: 4.0 HO
Default

Originally Posted by Outlaw Star View Post
Ok, I took your old avatar down. Try reloading one but make sure your screen is orientated right before posting. Let me know if that doesn't work.
Just uploaded a photo again.
It is fine for adding to albums,but inverted avatar again.
madmanmarty is offline  
Old 08-19-2015, 12:19 PM
  #11  
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 33,630
Year: 1987
Engine: 2.9L Stroker
Default Moderator in the House?

Originally Posted by madmanmarty View Post
Just uploaded a photo again.
It is fine for adding to albums,but inverted avatar again.
Tonight I've got a few things here to address via desktop so I'll see if I can edit it tonight.
Outlaw Star is offline  
Old 08-19-2015, 01:48 PM
  #12  
CF Veteran
 
sycoglitch's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Mercer County, NJ
Posts: 12,692
Year: 2001
Model: Cherokee
Engine: 4.0L I6 HO
Default

Originally Posted by Outlaw Star View Post
Tonight I've got a few things here to address via desktop so I'll see if I can edit it tonight.
Moderator...

Hi
sycoglitch is offline  
Old 08-19-2015, 05:27 PM
  #13  
HUH? WHAT?
 
XJwonders's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: west chester, pa
Posts: 19,083
Year: 1999
Model: Cherokee(XJ)
Engine: 4.0
Default

Originally Posted by sycoglitch View Post
Moderator... Hi
hello.
XJwonders is offline  
Old 08-19-2015, 06:23 PM
  #14  
CF Admin
 
Outlaw Star's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lantana, Fl
Posts: 33,630
Year: 1987
Engine: 2.9L Stroker
Default Moderator in the House?

Originally Posted by sycoglitch View Post
Moderator...

Hi
Nice try. Lol
Originally Posted by XJwonders View Post
hello.
^^Here's one as well.
Outlaw Star is offline  
Old 08-22-2015, 01:38 PM
  #15  
CF Veteran
 
odgreen's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: some small town oregon
Posts: 15,581
Year: 1989
Model: Cherokee
Engine: 4.0
Default Moderator in the House?

I'm not a moderator.......... lol
odgreen is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Ask the Mods.


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: