Rear wiper motor not working, it just clicks - Jeep Cherokee Forum
Jeep Cherokee Forum

Go Back   Jeep Cherokee Forum > Technical Discussion > OEM Cherokee Tech
Log In 

Rear wiper motor not working, it just clicks

Thread Tools Search this Thread
Old 12-09-2010, 09:01 PM   #1
Join Date: May 2010
Location: Kalamazoo, Michigan
Posts: 1

View scooterfrenzy's Photo Album My Photos
2001 Cherokee
Default Rear wiper motor not working, it just clicks

I have a 2001 jeep Cherokee sport. Over the summer the rear wiper motor quit working...all it does is click over and over. Just recently I was able to get it out to check it out. Yesterday I went to a local junk yard to get a used wiper motor for $40. Today I plugged it in and it STILL clicks! So i really have no idea whats wrong. Im hoping someone here can help me out!
Lift it, lock it, and rock it!!!
scooterfrenzy is offline   Reply With Quote
Join Cherokee Forum

Join Today - It's Totally Free!

Do you love your Jeep? If so we invite you to join our community and see what it has to offer. Our site is specifically designed for you and it's a great place for Jeep Fans to meet online.
Once you join you'll be able to post messages, upload pictures of your jeep, and have a great time with other Jeep Cherokee fans.. Whether your an old timer or just bought your Jeep you'll find that is a great community to join. Best of all it's totally free!

Join Today! - Click Here JOIN FOR FREE

Old 12-09-2010, 09:20 PM   #2
Old Skewl CF like a Sir
Bustedknuckle's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Fort Myers, FL
Posts: 4,031

View Bustedknuckle's Photo Album My Photos
1996 Cherokee
Send a message via AIM to Bustedknuckle

Sounds like somethings bound up, or quite possibly the junkyard one wasn't good either.

07 JKU Sahara (with tribute to XJ badges )
3.5" lift, 35" Wrangler Duratac, Spidertrax spacers, Pro-Comp rims, disconnects, TnT Sliders, TnT front bumper, no rear, CB, TnT tramp stamp w/ antenna, LED interior, Delta headlamps, D2 Dually pillar mounted, 50" Epistar dual bar, 4.88 G2 Gears, Eaton eLocker front, Grizzly locker rear, Artec front Dana 30 truss, full Body Armor skid plating underneath, RCV axle shafts, Synergy 1 ton ball joints, Rubicon Express Drag link & tie rod, etc...

Sold: 01' XJ, 96' XJ, 89' XJ, 97' ZJ, 92' YJ, 97' XJ, 02' WJ, 90' XJ, 95' XJ
Current: 07' JKU Sahara , 96' ZJ
Bustedknuckle is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2011, 06:41 PM   #3
Join Date: Sep 2011
Posts: 2

View kzoojeep's Photo Album My Photos

I have the same problem. Just replaced the rear wiper motor assembly with a re-manufactured unit. The relay on it clicks, but the motor doesn't move the wiper arm. It would seem the switch is fine if it's getting power to the motor relay, which is making it click. Is it possible the re-manufactured is bad too or something else I'm missing? Thanks!
kzoojeep is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS[NorRock]: 98 Cherokee 4.5" on 33s Lots of work done chademinent Vehicles 3 09-05-2015 09:31 PM
Hi-Lift Day at Redbird marcy_1990 Introductions 9 09-01-2015 01:27 PM
Grand Cherokee CRD Front noise clicking Advice Buzball Grand Cherokee Tech 2 08-23-2015 07:12 PM
FS[PacSouthWest]: 93 XJ Rock Krawler 3 link on 35s torque062 Vehicles 0 08-23-2015 09:18 AM
Harmonic balancer and overheating Aryl OEM Cherokee Tech 5 08-21-2015 10:05 AM

rear wiper motor
Go Back   Jeep Cherokee Forum > Technical Discussion > OEM Cherokee Tech

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.

This site is in no way affiliated with Jeep or Chrysler.